Campionatos Galegos Sub-10 e Sub-12 2021

O domingo tivo lugar a clausura e entrega de premios  no Hotel Scala ( Padrón) dos Campionatos Galegos Sub-10 e Sub-12 2021.

Diego Ibañez (Lucena)  proclamouse Campión Galego Sub-10 con 7 puntos dos 8 posibles, Begoña Lage  (Xadrez Mos ) foi subcampioa Galega e 1ª clasificada feminina e Mateo Martínez (Xadrez Benchoshey) 3º clasificado.

Na categoría Sub-12, Nicolas Amado ( Xadrez Val do Dubra)  proclamouse Campión Galego  con  6,5 puntos dos 8 posibles, Iago Fernandez (Ajedrez Marquiño) foi subcampión Galego e  Mateo Dibuja (Liceo Ourense) 3º clasificado. Angela Castiñeira ( Regatas Perillo ) acadou o 5º posto da xeral e foi a 1ª clasificada feminina.